Spoštovani,

Vljudno vas vabimo na srečanje Aktualno poročanje o družbeni odgovornosti in trajnostnem razvoju ter mreženje med prejemniki IRDO certifikata Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj 2016-2020, ki bo potekalo 25. septembra 2020 med 10. in 14. uro v Ljubljani, prostorih IBM, Kristalna palača BTC, Ameriška ulica 8.

Na srečanju bomo spoznali aktualne trende pri oblikovanju letnih poročil slovenskih javnih in zasebnih podjetij in vpliv Covid-19 na slovensko in svetovno gospodarstvo.

Mrežili se bomo z dosedanjimi udeleženci usposabljanja  za Vodjo za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj pri IRDO – Inštitutu za razvoj družbene odgovornosti in mladimi ter prejemniki priznanj in nagrad Horus iz preteklih let.

Skupaj bomo postavili temelje za nadgradnjo certifikata in vzpostavili mreženje med udeleženci ter dosedanjimi prejemniki certifikata, slednjih je že več kot 130.

Vljudno vas vabimo, da se srečanja udeležite osebno ali preko virtualne aplikacije in tako vzpostavite sodelovanje z ljudmi, ki se zavedajo pomena družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja. Prepričani smo, da boste s srečanjem pridobili vpogled v aktualne zadeve in možnost za graditev osebnih poznanstev ter novih poslovnih partnerstev.

Oglejte si program v nadaljevanju in nam pošljite prijavnico na srečanje čim prej (na naslov: info@irdo.si)!

Ker je število udeležencev v živo omejeno na 20, bodo ostali udeleženci lahko sodelovali virtualno preko spletne aplikacije Zoom. Vljudno vas prosimo za predhodne prijave.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo!