Inštitut IRDO skupaj s partnerji, Kooperativo hotelirjev v Mariboru in Univerzo v Mariboru letos izvaja projekt Akademija 2019 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade na področju hotelirstva, katerega namen je mlade seznaniti z družbeno in osebno odgovornostjo ter jih povezati z lokalnimi hotelirji in podjetji.

Vljudno vas vabimo na zaključek projekta Akademija 2019 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade na področju hotelirstva. Zaključek projekta bo v torek, 26.11.2019, s pričetkom ob 11. uri v Hiši Budja, Dupleška cesta 132, Maribor.

Program zaključka:

  • Predstavitev projekta Akademija 2019 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade na področju hotelirstva in povzetek izvedenih predavanj.
  • Podelitev certifikatov Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja vključenim mladim in zahvala sodelujočim.
  • Najava podelitve Slovenskih nagrad za družbeno odgovornost Horus in novega cikla izobraževanj za pridobitev certifikata Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja.
  • Pogostitev in mreženje.

Prireditev se bo zaključila  predvidoma ob 13. uri. Prosimo vas, da nam sporočite vašo prisotnost na el. naslov: info@irdo.si do 25.11.2019 do 15. ure. Hvala. Več informacij: Anita (031-344-883) ali Martina (051-365-443).

Namen projekta Akademija 2018 – družbena odgovornost z mladimi in za mlade je bil mlade seznaniti z družbeno in osebno odgovornostjo na področju hotelirstva ter jih na usposabljanjih povezati z mariborskimi hoteli. Projekt, ki ga sofinancira Mestna občina Maribor in delno Urad RS za mladino je na Javni razpis za sofinanciranje mladinskih dejavnosti v Mestni občini Maribor za leto 2019 prijavil Inštitut IRDO skupaj s partnerji Kooperativo hotelirjev Maribor in Univerzo v Mariboru.