Bodite povezani z naravo, katere del ste, in uživajte v poletju.

»Ljudje potujejo, da bi se čudili višini gora, ogromnim valovom na morju, dolini rek, prostranosti oceana, kroženju zvezd, in gredo mimo samih sebe, ne da bi se čudili.«
(Sv. Avguštin)

Prihajo poletni dnevi, čas dopustov in počitka. Vzemite si čas za osebno rast, za sproščeno odgovornost do sebe, do družine in za vaše prostočasne aktivnosti. Pomembno je, da cenite in spoštujete vsak trenutek, ko se čutite povezani sami s seboj in z naravo, katere del ste.

Vabimo vas k branju intrevjujev z našimi zanimivimi sogovorniki, kot sta Peter Komatović (direktor in ljubiteljski astrofotograf) ter Marko Novak (strokovnjak za nepremičnine). Izobraževanje o družbeni odgovornosti je nujno, da posamezniki osebno in družbeno odgovorno ravnamo, zato vas vljudno vabimo, da se udeležite številnih aktivnosti pri inštitutu IRDO ali drugje.

Vabimo vas tudi, da inštitutu IRDO namenite 1,0 % dohodnine, s katero boste podprli nadaljnji razvoj tega področja, zlasti pa naše delo z mladimi. V tokratnem IRDO Mozaiku vam predstavljamo aktualno iz IRDO Inštituta, razmišljanja članov IRDO in intervjuje z zanimivimi člani Inštituta IRDO, Horus nagrajenci, prejemniki certifikatov in drugimi.

Vabljeni k branju in sodelovanju, k prebiranju drugih novic s področja družbene odgovornosti  in trajnostnega razvoja. Junijska številka revije IRDO Mozaik, Prvih slovenskih družbeno odgovornih novic, ki izhajajo že 15. leto, vas čaka, da jo preberete.

Revijo preberite na tej povezavi: 2022 IRDO MOZAIK_junij, št. 6-XV, 30.6.2022

V tokratni številki preberite naslednje vsebine:

  • IRDO intervju: Marko Novak, predsednik Slovenskega nepremičninskega združenja FIABCI
  • IRDO intervju: Peter Komatović, direktor podjetja INSEM-Atmos d.o.o. in ljubiteljski astrofotograf
  • Izobraževanja: Certifikat Strateg za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj
  • Aktualno: zaključki 17. mednarodne IRDO konference 2022
  • DOP v Sloveniji : Novice in aktualno
  • IRDO založništvo: 3. knjiga Odgovornost do družbe v vzgoji in izobraževanju: okoliščine in odzivi
  • CSR Europe: Novice
  • Razpisi, priložnosti, seminarji, konference
  • In še mnogo več.

Prijetno branje vam želimo!
 
Naslednja številka izide konec septembra 2022. Vabimo vas k objavi vaših družbeno odgovornih aktivnosti, novice v zvezi s tem pošiljajte na naslov novice@irdo.si. Hvala.

Vse dosedanje številke revije IRDO Mozaik pa si lahko ogledate in preberete tukaj: https://www.irdo.si/dejavnosti/#Zaloznistvo 

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Uredništvo revije IRDO Mozaik