Poletni individualni študij – za CERTIFIKAT Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja, 1. stopnja.

Spoštovani,

poletje je čas, ko si odpočijemo od številnih delovnih obveznosti, ko se posvetimo predvsem sebi, družini in prijateljem.

Ta čas lahko namenimo tudi osebnemu razvoju in v sproščenem vzdušju nadgradimo svoje znanje, da jeseni okrepljeni vstopimo v nove delovne izzive.

Tokrat vam omogočamo ekskluzivno – individualno POLETNO obliko študija in opravljanja nalog, izpita za pridobitev IRDO certifikata 1. stopnje – Vodja za družbeno odgovornost in trajnostno razvoj.

Predelali boste enako gradivo, kot so ga udeleženci v skupinah, le naloge boste pripravili individualno in jih predstavili po dogovoru vodji programa usposabljanja. Do konca poletja boste tako pridobili certifikat in opremljeni z novimi znanji vstopili v jesensko obdobje.

Več o 1. stopnji si lahko preberete tukaj:

V letu 2023 pridobite CERTIFIKATVodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja, 1. stopnja.

Tako boste že jeseni lahko pristopili tudi k 2. stopnji usposabljanja za pridobitev IRDO certifikata – Strateg-inja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, s katero pričnemo že 15. septembra 2023 (certifikatov ima že 26 oseb v Sloveniji). Več o tem najdete tukaj:

Najbolj iskani so Strategi/nje za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj. Postanite to v letu 2023 tudi vi!

ZAČNITE ŽE DANES!

Torej, vabimo vas, da se lotite individualnega dela in preučite gradiva z naših treh seminarjev in delavnic na 1. stopnji usposabljanja z naslovom Vodenje družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja podjetja ter opravite izpit in tako pridobite certifikat. 

IRDO certifikat Vodja za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj podjetja je na 1. stopnji usposabljanja od leta 2016 do februarja 2023 pridobilo že več kot 280 strokovnjakov, mladih in managerjev. V letu 2023 se jim pridružite tudi vi!

Oglejte si predstavitveno brošuro usposabljanja:

2023 IRDO Vodenje DOP – Certifikat VDOTR – VABILO leto 2023 ok

Oglejte si termine za leto 2023 (ZA POLETJE JE PREDVIDENO INDIVIDUALNO DELO, TIMSKO PA SE NADALJUJE OD SEPTEMBRA DALJE):

2023 IRDO Vodenje DOP – Certifikat VDOTR – TERMINI za leto 2023 ok

Prijavite se na usposabljanje v letu 2023 (IZPOLNITE PRILOŽENO PRIJAVNIO IN OZNAČITE POLETNO IZVEDBO – individualno delo):

2023 IRDO Izobraževanje za Certifikat Vodenje DOP in TR – PRIJAVNICA 2023 ok

Izpolnite prijavnico in nam jo pošljite čimprej na naslov info@irdo.si .

Naj bo na našem certifikatu kmalu vaše ime. Veselimo se sodelovanja z vami!