Vabilo na seminar HORUS 2020 za prijavitelje in druge

Spoštovani,

vljudno vas vabimo, da kandidirate za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2020 ter z našimi strokovnimi podlagami preverite vaše izvajanje družbene odgovornosti v praksi ter spoznate novosti, ki jih lahko učinkovito vključite v vaše poslovanje.

Vse prijavitelje in druge zainteresirane zato vabimo na seminar Predstavitev razpisa za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost – Horus 2020 in primer dobre prakse družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v podjetju, ki bo potekal v torek, 15. septembra 2020, od 9. do 12. ure, preko spletne aplikacije Zoom.

Zakaj se udeležiti seminarja? Spoznali boste:

  • osnove družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja za podjetja in organizacije,
  • najboljše prakse slovenskih družbeno odgovornih podjetij – dosedanjih nagrajencev Horus (2009 – 2014),
  • kako učinkovito pristopiti k družbeno odgovornim aktivnostim v podjetju, zavodu na različnih področjih (zaposleni, okolje, dobavitelji in kupci, skupnost, vodenje), usklajeno s smernicami standarda za družbeno odgovornost ISO26000),
  • novosti s področja družbene odgovornosti in razpis za nagrado HORUS 2020 ter kako se nanj prijaviti.

Na seminar vabimo predstavnike podjetij, zavodov in posameznike, ki bi želeli izboljšati strategijo družbene odgovornosti v svoji organizaciji, in tiste, ki imate namen kandidirati za nagrado Horus 2020.

Slovenska in tuja uspešna podjetja se zavedajo, da so soodvisna s svojimi zaposlenimi, poslovnimi partnerji, okoljem, skupnostjo in dobrim vodenjem. Ko imajo to usklajeno, dosegajo vrhunske rezultate. Tudi v Sloveniji je vse več podjetij, zavodov in organizacij, ki se zavedajo pomena družbene odgovornosti kot odgovornosti za svoje vplive na družbo, upoštevanje soodvisnosti in trud za celovitost ter uravnoteženega poslovanja na vseh ključnih področjih in funkcijah podjetja ali zavoda. Tem omogočamo, da se predstavijo s svojimi dobrimi praksami in da za takšno delovanje navdušijo tudi druge.

Organizator seminarja je IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s podpornimi partnerji projekta Horus 2020. Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2020 podeljuje IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji. Nagrado sofinancirajo prijavitelji ter Urad RS za mladino.

Oglejte si program seminarja in izpolnite prijavnico, ki ju najdete tukaj:

2020 Horus VABILO – SEMINAR za prijavitelje_15.9.2020

2020 Horus – Pravne osebe – PRIJAVNICA

Prijave na seminar Horus 2020 zbiramo do 13.9.2020.

Prijave na razpis Horus zbiramo do 15. 10. 20120!

Člani organizatorjev in podpornih partnerjev projekta lahko uveljavljate 20% popust!

Predstavitev posebnosti razpisa Horus 2020, pregled prijavnice in diskusija s potencialnimi prijavitelji na razpis bo potekalo na seminarju, individualno svetovanje pa po dogovoru z inštitutom IRDO. Za več informacij nas kontaktirajte: nagrada.horus@irdo.si.