Častni pokrovitelj: Marjan Šarec, predsednik Vlade Republike Slovenije

Vljudno vas vabimo na 14. mednarodno znanstveno-poslovno konferenco IRDO 2019, ki bo potekala v Mariboru 20. in 21. junija 2019. Udeleženci bodo z izmenjavo izkušenj, bodisi teoretičnih bodisi praktičnih, poskušali najti pravo pot za uvajanje družbeno odgovornega ravnanja v poslovne organizacije in, najpomembnejše, v ljudi. Zato vas vljudno vabimo, da izmenjate svoje poglede z drugimi avtorji in razpravljalci, vključno z znanstveniki in drugimi raziskovalci, vrhunskimi svetovalci, drugimi strokovnjaki in praktiki.

TEME KONFERENCE v letu 2019 so:

  • Teoretični vidiki družbene, osebne in korporativne družbene odgovornosti
  • Uporaba družbene odgovornosti (podjetij)
  • Orodja in sheme za merjenje družbene odgovornosti podjetij
  • Izobraževanje, mladi in družbena odgovornost
  • Sestanek WOSC

KONFERENČNO MESTO:
Univerza v Mariboru, Rektorat
Slomškov trg 15, SI-2000 Maribor, Slovenia, EU

DODATNE INFORMACIJEwww.irdo.si,  e-mail: info@irdo.si

URADNI JEZIK: Angleščina

Obrazec za prijavo na konferenco 2019

Prosimo, oglejte si program 14. IRDO mednarodne znanstveno-poslovne konference tukaj! 

Na enem mestu bomo zbrali veliko informacij, da bi jih uporabili v raziskavah in praksi – zato ne smete zamuditi te konference! Izmenjajte svoje ideje, dileme in poglede z govorci in drugimi udeleženci. Število udeležencev je omejeno. Prosimo vas, da nam pošljete vašo prijavnico čimpej na e-naslov: info@irdo.si.

Ne pozabite: 20.-21. junij 2019 – Konferenčni dogodek, prosimo, bodite tam!

Hkrati  bo v Mariboru potekal največji festival z veliko glasbe –  Lent Festival 2019 z več kot dvema desetletjema tradicije: https://www.festival-lent.si/. Od 20. do 29. junija 2019 bo potekal na več kot 40 lokacijah v Mariboru. Predlagamo vam, da ostanete z nami še več dni in uživate ob reki Dravi in glasbenih prizoriščih v bližini… In seveda, udeležite se naše poslovno-znanstvene konference na temo DO(P)!

Prosimo, obvestite svoje člane, sodelavce o naši konferenci in pridite v Maribor. Veselimo se vašega sodelovanja na 14. IRDO konferenci!