Vabimo vas na CSR Europe virtualni Evropski vrh o trajnostnem razvoju “Skupaj za vključujoč zeleni dogovor”, 10. -12. oktober 2022

Spoštovani,

Z veseljem vas vabimo na CSR Europe virtualni Evropski vrh o trajnostnem razvoju  z naslovom  »Skupaj za vključujoč zeleni dogovor«, ki bo potekal od 10. do 12. oktobra 2022.

Naša organizacija bo med voditelji trajnostnega razvoja, ki se bodo udeležili dogodka in prispevali k dialogu o tem, kako pospešiti pot proti podnebni nevtralnosti in sprejetju vključujočega pristopa k zelenemu in digitalnemu prehodu.

Vrhunec dogodka bo slovesna predstavitev pobude »Podjetja za pravičen prehod« na otvoritvenem plenarnem zasedanju 10. oktobra z evropskimi oblikovalci politik, izvršnimi direktorji in ključnimi predstavniki civilne družbe. Predstavili bomo drugo izdajo Evropskega barometra trajnostne industrije – osredotočenega na socialno razsežnost ESG – in Evropski poslovni načrt za pravičen prehod – praktične smernice za podporo podjetjem pri vključevanju pravičnega prehoda v njihovo poslanstvo, strategijo in delovanje.

Dogodek je odprt in brezplačen za vse. Priporočamo vam, da se prijavite na dogodek preko spodnje povezave. Vabimo vas, da to povabilo razširite ne le interno, svojim sodelavcem, ampak tudi navzven, preko vaše mreže deležnikov.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?
· +100 govornikov na ravni C iz evropskih institucij, podjetij, industrijskih zvez in organizacij civilne družbe iz Evrope in od drugod.
· 21 virtualnih sej za povečanje skupnih ukrepov za vključujoč zeleni dogovor.
· Objavo industrijskih publikacij, ki prikazujejo najnovejše in najboljše prakse trajnostnega razvoja vodilnih podjetij.
· Najboljše digitalne formate za zelo interaktivne razprave in kakovostno mreženje.

O PROGRAMU
Vrh je soorganiziran v sodelovanju z mrežo CSR Europe in bo vključeval:
· 3 PLENARNA ZASEDANJA NA VISOKI RAVNI (11:30-13:00 CEST)
· 18 EVROPSKIH OKROGLIH MIZ O SDG (09:30-11:00 | 14:00-15:30 | 16:00-17:30 CEST)

Inštitut IRDO je soorganizator okrogle mize z naslovom  “Educating the Future Sustainability Leaders”, ki bo potekala v ponedeljek, 10. oktobra 2022, med 16.00  in 17.30 uro (CEST). Vabimo vas, da se nam pridružite!

Več o okrogli mizi najdete tukaj: https://www.csreurope.org/calendar/european-sdg-roundtable-educating-the-future-sustainability-leaders

Prijavite se tukaj: https://www.csreurope.org/european-sdg-summit-2022

Veselimo se povezovanja z vami na virtualni platformi CSR Europe EU SDG Summit 2022!

Lep pozdrav,

mag. Anita Hrast,
IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti, Slovenija